Opskrifter
Madopskrifter
Rosmarinsmåkager
10 personer
Det skal du bruge:
Hvis du ikke allerede har prøvet disse småkage, så må du altså bare prøve at bage dem. De er fantastiske.
opskriften fandt jeg her

http://madmedfynskaccent.blogspot.dk/2011/10/italienske-smakager-med-pistacie.html

Italienske småkager med rosmarin
125 g smør
200 g sukker
1 æg
1 spsk. fint hakkede pistacienødder
1/2  spsk. fint hakket rosmarin
1/2 spsk. revet appelsinskal
225 g mel
1/4 tsk. salt
1 1/2 tsk. bagepulver


Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen
Tilsæt æggene og pisk i 5 min.
Tilsæt rosmarin, pistacienødder og appelsinskal
Vend mel, salt og bagepulver i
Del dejen i 2 stykker
Tril dem til ruller og pak ind i film
Bank dem mod køkkenbordet, så rullen bliver firkantet
Læg dem i fryseren i 20 mi9n. eller i køleskab 1 time
Skær dem ud i 1 cm. tykke skiver og læg dem bagepladen
Bag dem ved 190 gr. i 5-7 min.
Lad dem køle af og læg dem i kagedåse.

God fornøjelse
.



Hot dog boller
18-20 boller personer
Det skal du bruge:
Her er nogle dejlige boller, som kan spises med pølser i eller blot med smør.
10 g gær opløses i 4 dl lunken vand.
1/4 l A 38 blandes med 1 spsk olivenolie.
1 tsk salt
250 g durummel
500 g hvedemel


Pynt med nødder, oliven eller bønner.
   
Sådan gør du:
Bland salt, durummel og hvedemel.
Bland gærblandingen i olivenblandingen.
Bland det hele og ælt godt igennem.
Dejen hæver 1 døgn i køleskab.

Ælt godt igennem igen og form til18 ovale boller.
Lad dem hæve 1/2 time.
Pensel dem med vand, snit ører i bollerne og sæt nødderne på, så det ligner hundeansigter.

Bages ca. 15 min ved 200 g i varmluftovn.

Spises med pølser i.

Velbekomme.
Hindbærtærte
6 pers. personer
Det skal du bruge:

Til tærten bruges:
150 g smør
240 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 æg
1 spsk. vand

Fyld:
mørk pålægschokolade
1/2 l friske hindbær (evt. en pose frosne 250 g)
1 spsk. kartoffelmel
evt. 1 spsk. sukker

creme fraiche 5%

Sådan gør du:

Smuldr smørret i melet. Bland de øvrige ting i og saml dejen. Sæt den i køleskab 1/2 time. Smør en tærteform på ca. 23. cm i diameter. Tænd for ovnen på 200 grader. Del dejen i 2 dele. Udrul den ene del af dejen og læg den i tærteformen. Dæk dejen med pålægschokolade, og hæld derefter hindbærrene i. Drys kartoffelmel over bærrene. Drys evt. list sukker over bærrene.
Sidste klump dej udrulles og lægges forsigtigt over bærrene.
Pensl dejlåget med vand og drys med lidt sukker.
Tærten bages ved 200 grader i ca. 20-30 min.
Tærten serveres gerne varm med creme fraice.
Velbekomme
!

Nyeste kommentarer

03.09 | 21:11

Jeg var til messe i Viborg d.3-9 og så dit flotte cover til en IPhone med en ræv på,er set et man kan købe hos dig,eller kan man købe opskriften😊

...
09.04 | 00:45

Hej rigtig flot hjemmeside og sikke mange skønne ting man kan finde på siderne. Jeg vil gerne kunne flette med papir, hvor kan et finde bøger om dette. HANNE

...
07.04 | 16:56

I dag hedder papiret Efalin, men er stort set det samme som Econolin.

...
07.04 | 16:51

http://creativ-papir.dk/shop/catalog/index.php?cPath=191&osCsid=shp9kn00kbptm3pi3177edcbbh7t52kg
Hej Doris. På denne side kan du købe papirstrimler.

...
Du kan lide denne side